O nama

team_presentation_45

AL REAM d.o.o. Sarajevo

Mi smo kompanija čija djelatnost pokriva sve aspekte upravljanja nekretninama i pratećim objektima. Usluge održavanja, modernizacije, adaptacije i posredovanja u kupovini i prodaji nekretnina naša su specijalnost.
U slučaju da želite da renovirate nekretninu, a ne znate gdje da počnete onda ste na pravom mjestu. Naši stručnjaci će vam pomoći prilikom osmišljavanja novog vizuelnog izgleda nekretnine, odabira najboljih i najkvalitetnijih materijala, kalkulacije konačnih troškova adaptacije, kao i samog izvođenja radova.
Također, ako želite da iznajmite ili prodate nekretninu, a nemate vremena za česte susrete sa klijentima ili trenutno ne živite u Bosni i Hercegovini, naše stručno osoblje će to učiniti umjesto vas. Naše usluge pokrivaju sve od pronalaska kupca/zakupca do zaključenja konačnog ugovora o kupoprodaji/zakupu nekretnine, kao i ishodovanja neophodne dokumentacije za zaključenje istog.
Naš cilje je da našim klijentima na jednom mjestu pružimo kompletnu uslugu za njihovu imovinu, a kako bi njihova imovina ostvarila puni potencijal. Naš posao je predviđanje i izvršavanje svakodnevnih zadataka potrebnih za pravilno funkcionisanje komercijalne i stambene nekretnine. Naš tim se sastoji od stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa nekretninama na području cijele Bosne i Hercegovine i to iskustvo je na raspolaganju našim klijentima i garancija je uspjeha naših projekata i zadovoljnih klijenata.