Adaptacija

under construction

Adaptacija nekretnina

Ukoliko ste odlučili investirati u adaptaciju vaše nekretnine u mogućnosti smo vam ponuditi uslugu tima stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju adaptacija. AL REAM d.o.o. sa svojim saradnicima iz oblasti građevinarstva nudi Vam profesionalnu uslugu adaptacije i opremanja stambenih i poslovnih prostora po principu ''KLJUČ U RUKE''.
Svakom projektu pristupamo profesionalno i možete očekivati kvalitetu, pouzdanost i tačnost prilikom izvođenja radova. Kvalitetna saradnja s velikim brojem kooperanata omogućava nam pružanje raznovrsnih usluga vezanih uz uređenje unutarnjih prostora vaših nekretnina.
Unutarnje uređenje nekretnine iziskuje vrijeme, sredstva kao i poznavanje procesa adaptacije, a naš cilj ja da svojim angažmanom taj proces olakšamo našim klijentima. Naša usluga adaptacije obuhvata raznovrsne unutrašnje radove od kojih posebno izdvajamo unutrašnje zidarske radove, vodoinstalaterske radove, električarske radove i rasvjetu, keramičarske, parketarske radove i stolariju.
Posebno bi izdvojili i usluge pravljena kuhinja po mjeri, američke plakare, komode, ormariće za kupatila, dnevne i spavaće sobe, a u skladu sa vašim željama i dimenzijama.
Odlučite li se za adaptaciju, mi ćemo vam dati korisne savjete i olakšati vam ovu završnu fazu pripreme vaše nekretnine za ugodno življenje.