Posredovanje

house searching

Posredovanje u kupovini, prodaji i iznajmljivanju nekretnina

Dugogodišnje iskustvo u radu sa nekretninama čini nas vašim idealnim pratnerom bilo da kupujete, prodajete ili iznajmljujete nekretninu.
U slučaju da kupujete nekretninu, a niste sigurni gdje početi, da li kupiti stan u novogradnji ili renovirati stan starije gradnje ili ako imate neke druge nedoumice kod kupovine nekretnine, mi smo tu da vas pravilno savjetujemo i da osiguramo da pametno investirate vaš novac.
Kod kupovine nekretnine jako je bitno utvrditi želje i potrebe klijenata, te u skladu sa tim pronaći odgovarajuću nekretninu. U procesu kupovine nekretnine naša uloga je da na vrijeme dobijete savjete stručne osobe koji će vam pomoći prilikom donošenja konačne odluke o kupovini nekretnine ( savjeti u pogledu realne tržišne vrijednosti nekretnine, idealne lokacije nekretnine, kvalitete gradnje nekretnine, eventualnih troškova adaptacije i ideje za adaptaciju vaše buduće nekretnine ).
Prilikom prodaje ili iznajmljivanja nekretnine posebnu pažnju dajemo fotografisanju nekretnina. Smatramo da je prvi utisak potencijalnih kupaca jako bitan, a za šta je presudna dobra fotografija. Radi navedenog, u naše usluge je uključeno i profesionalno fotografisanje nekretnine, kao i obrada fotografija, a sve u cilju da se prikaže puni potencijal vaše nekretnine.
Kako bi brzo i uspiješno realizovali prodaju/iznajmljivanje nekretnine koristimo razne vrste oglašavanja, kao što su internet oglasnici, radio stanice, baneri i drugi načini oglašavanje koji će osigurati da informacija o prodaji vaše nekretnine dođe do što većeg broja potencijalnih kupaca.