Upravljanje

buy_house

Upravljanje i održavanje nekretnina

Komapnija AL REAM je u mogućnosti da svojim klijentima pruži kompletnu uslugu u pogledu upravljanja i održavanja privatnih i poslovnih objekata u ime i za račun vlasnika koji nisu u mogućnosti ili ne žele ovu djelatnost obavljati sami. Upravljanje objektom predstavlja niz usluga potrebnih za pravilno vođenje privatnih i poslovnih objekata koji su potrebni za njegovo pravilno funkcionisanje i njegovu maksimalnu iskoristivost, a koje vlasnik objekta povjerava nama kao vanjskom saradniku. AL REAM prilikom upravljanja objektima koristeći metode propisane europskim normama postiže dugoročnu uštedu i korist za svoje klijente.
Usluge koje obuhvata upravljanje :

 • Komercijalno upravljanje objektom
 • Zastupanje interesa vlasnika objekta prema najmoprimcima u komercijalnom i pravnom segmentu.

 • Tehničko upravljanje objektom
 • Održavanje sistema i opreme na objektu u skladu s normama proizvođača, tehničkim zahtjevima i rokovima upotrebe, nabavka i stvaranje zaliha potrošnih dijelova.

 • Infrastrukturalno upravljanje objektom
 • Redovno i generalno čišćenje i održavanje objekta.

  Održavanje i čišćenje okoliša/vrtova.

  Mjesečni pregledi nekretnine sa detaljnim izvještajem

  Prikupljanje i dostavljanje pošte

  Plaćanje računa

  Za privatne objekte dodatno nudimo i prozračivanje prostorija/zalijevanje biljaka u slučaju da su vlasnici odsutni, kao i pripremu objekata za dolazak vlasnika (generalno čiščenje, uključivanje grijanja u objektu i dr.).